Beauty glitter

De glimlach van een filmster. Bestaat die voor iedereen?

De glimlach van een filmster. Bestaat die voor iedereen?

Geplaatst op

Hollywood, dat is het Mekka van de film. Al vele jaren. De filmsterren die daar vandaan komen hebben de looks en het charisma om te schitteren op het witte doek (in Amerika noemen ze dit: the silverscreen). Een van de redenen dat de glimlach wit is van de sterren, is dat het van groot belang is dat ze op het witte doek goed overkomen, want je ziet er alles op en wordt uitvergroot en versterkt. Een witte glimlach is een belangrijke manier om te communiceren in de film, want film is met name een visueel georiënteerd middel en daarna komt de dialoog als talig medium. Tandarts Amsterdam helpt je graag je filmsterren lach te krijgen.

Facings

Een mooi gebit is belangrijk. Niet alleen is het goed voor je gezondheid, maar ook de uitstraling van iemand met een goed gebit is beter. Facings zijn een relatief eenvoudige manier om een mooie lach te krijgen. Het zijn in feite schildjes van porselein (of composiet) die over je eigen tanden heen geschoven worden. Wat je er mee kunt doen?

  • Een scheve tand corrigeren
  • Een verkleurde tand wit maken

Facings zijn relatief snel te plaatsen. Meestal heb je twee afspraken nodig om facings te laten zetten. Vaak worden er facings gebruikt voor de voortanden. Dan gaat het vaak om een correctie van vorm of kleur.

Bleken

Tanden bleken kan op twee manieren gebeuren:

  • Thuisbleken
  • Bij de tandarts bleken

We raden je aan om je tanden bij een tandarts te laten bleken. Op deze manier weet je zeker dat de behandeling goed gaat en snel verloopt. Thuisbleken duurt namelijk minstens een week en bij een tandarts bleken is slechts in maximaal twee uur klaar. Een tandarts heeft ook de beschikking over een speciale lamp waarmee het bleek proces wordt voltrokken.

Conclusie

De felbegeerde filmsterren lach is nu voor iedereen bereikbaar. Hoe? Juist door de bleekbehandeling of een behandeling met facings. Je tanden worden qua stand eenvoudig gecorrigeerd. Dat geldt ook voor een verkleurde tand.

Meer lezen?

Veel klanten vinden het plezierig om op onze site rond te kijken en te lezen over veel interessante onderwerpen. Altijd zomer in de infrarood cabine en waarom rechte tanden mooi zijn? Ontdek het op deze site.

 

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden