Beauty glitter

Alsof het altijd zomer is: een infrarood cabine

Alsof het altijd zomer is: een infrarood cabine

Geplaatst op

Altijd al gedroomd van een privé sauna? Met een infrarood cabine voor een of twee personen kun je die droom verwezenlijken. In deze blog vertellen we je wat de voordelen van een privé sauna zijn. Kijk snel met ons mee en laat je inspireren.

Genieten van de warmte

Er was een tijd dat de zonnebank erg populair was. Veel mensen hadden er een thuis staan. Maar dit apparaat wordt langzaamaan ingeruild voor de privé sauna. Dat komt omdat het liggen onder de zonnebank door specialisten wordt afgeraden. Het zou ook huidveroudering versnellen. Hoe anders is de privé sauna waarin je geniet van infraroodstraling die voor een natuurlijke warmte zorgt.

De voordelen van de infrarood saunacabine?

Wanneer je gebruik maakt van de infrarood cabine (die overigens in verschillende afmetingen beschikbaar is) zul je ontspanning en rust vinden. Dit is wat je noemt een moderne wellness. Vroeger moest je echt de deur nog uit om te kunnen profiteren van een wellness of sauna, maar nu is deze techniek dus ook beschikbaar voor thuis. Er is zelfs een optie waarbij kleuren een rustgevende en heilzame werking hebben. Dit noemen we ook wel een kleurentherapie. 

Winterdepressie

Veel Nederlanders ervaren een winterdepressie. Experts vermoeden dat het te maken heeft met te weinig licht en een verminderde aanmaak van melatonine. Deze mensen wordt vaak een lichttherapie behandeling aangeraden. De warmte van een infaroodsauna, gecombineerd met een kleuren- lichttherapie, kan een grote verbetering zijn van de levenskwaliteit.

Een of twee personen

Samen is soms leuker dan alleen. Ook met een sauna is dat het geval. Jij en je partner hebben ineens meer tijd voor elkaar, omdat je samen iets doet. Genieten van de warmte, alsof het altijd zomer is. Een ruime saunacabine voor thuis is een heerlijke plek om samen te genieten.

Prijzen

In de regel is het zo, hoe groter de sauna des te hoger de prijs. Prijzen beginnen zo rond de 1100 euro en lopen tot zo’n 7000 euro. Waarbij de eerste geschikt is voor een persoon en de laatste voor zo’n 4 à 5 personen. Een investering in een heerlijke ontspanningsruimte voor thuis.


Meer lezen?

Ontdek de geschiedenis van de kapper en weet hoe je de mooiste benen van de wereld krijgt. Laat je inspireren.

Gerelateerde berichten

Duik in de wereld van essentiële oliën

Hey daar! Als je net zo dol bent op huidverzorging als ik, dan weet je dat essentiële oliën niet meer weg te denken zijn uit onze routines. Deze...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden