Beauty glitter

Tips voor de mooiste benen van de wereld

Tips voor de mooiste benen van de wereld

Geplaatst op

We zorgen voor ons gezicht en handen, maar de benen komen er soms een beetje bekaaid vanaf: daarom deze blog om je de nodige tips te geven om je benen in topconditie te houden. Ze dragen je de hele dag, dus daar mag best wat tegen overstaan. Bij medische problemen zoals spataderen, dan is spataderen behandelen een goed idee. De beauty van je benen is juist dat het jouw benen zijn, daarom zijn het de mooiste benen van de hele wereld.

Bezeer je niet

Net zoals je geen litteken in je gezicht wilt, is het ook niet leuk om er een op je been te hebben. Natuurlijk moet je ook niet overdreven voorzichtig zijn, maar een beetje opletten kan geen kwaad. Ren bijvoorbeeld niet met blote benen door de struiken heen. Dan kun je littekens krijgen. Nou kan een litteken op een bepaalde manier ook wel weer charmant zijn, maar dat hangt weer van de vorm af. Er een tattoo op laten zeten kan een manier zijn om deze een esthetische look te geven. Vermijden is beter dan genezen.

Problemen met de huid

Wanneer je huidproblemen hebt, zoals acne of vlekken, dan is het goed om naar de dermatoloog te gaan. Hij of zij kan een gedegen diagnose stellen en samen met jou eventueel een behandelplan opstellen. Bij medische aandoeningen raden we je altijd aan om arts te raadplegen.

Eet op tijd

Eet op tijd, want dan hoef je namelijk niet naar de winkel te rennen als je ineens enorme honger krijgt, met het risico dat je struikelt….nee, eigenlijk het gaat er eerder om dat je voldoende voedingstoffen binnenkrijgt. Daarnaast is het belangrijk om voldoende water te drinken, wat overigens ook in voedsel zit. Zo zullen je benen voldoende gehydrateerd blijven en niet droog worden.

Sterke benen

Het trainen van de benen is een belangrijk onderdeel van de lichamelijke oefeningen die je kunt doen. Wat dacht je ervan om te gaan joggen, wandelen, fietsen of touwtje springen. Er zijn nog veel meer dingen die je kunt doen, maar het gaat erom dat je gewoon lekker in beweging blijft. Maar kijk tijdens het sporten wel uit dat je geen blessures oploopt

Scrub

Na al het trainen is ontspanning ook belangrijk. Je zult al wel zo je eigen rituelen ontwikkeld hebben om lekker te chillen, maar we willen je graag nog deze laatste tip meegeven: scrub! Ga in bad liggen koop scrubzeep en scrub. Vergeet nooit te scrubben. Scrub tot je niet meer denkt aan scubben, waardoor je het soms bijna vergeet, maar zelfs dan: scrub. Dode huidcellen worden erdoor verwijderd en je benen stralen als nooit te voren. De volgende keer als mensen aan je vragen waarom je benen zo mooi zijn en wat je daarvoor doet, dan zeg je een ding: ‘Ik scrub’.

Gerelateerde berichten

Duik in de wereld van essentiële oliën

Hey daar! Als je net zo dol bent op huidverzorging als ik, dan weet je dat essentiële oliën niet meer weg te denken zijn uit onze routines. Deze...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden