Beauty glitter

Zo kleed je je stijlvol op koude winterdagen

Zo kleed je je stijlvol op koude winterdagen

Geplaatst op

Als je het moeilijk vindt om je trendy te kleden in de winter, ben je niet de enige. Hoe kleed je je leuk en warm aan zonder dat je op een marshmallow lijkt? Met deze wintermodetips is het makkelijk om er stijlvol uit te zien en tegelijkertijd warm te blijven.

Speel met texturen en verhoudingen

De sleutel tot wintermode is door te spelen met verschillende texturen en verhoudingen. Kies voor een grote, warme jas op een strakke legging die je benen er slank uit laat zien. Aan de andere kant, als je dikke snowboots draagt, draag dan een jasje wat meer aansluit. Ook voor outfits binnen kun je hiermee spelen. Tegenwoordig is het helemaal in om oversized kleding te dragen, maar compenseer dit met de rest van je kledingstukken. Een grote broek is het mooist om te combineren met een strakke top.

Laagjes

Bij fashion in de winter draait het allemaal om laagjes. Ze houden je niet alleen warm maar het ziet er ook nog eens leuk uit. Laagjes laten je experimenteren met verschillende kledingstukken. Eén van de grootste trends hiervoor is de coltrui. Een colletje maakt een simpele sweater of longsleeve er een stuk interessanter uitzien. Combineer bijvoorbeeld een top van VDR met een coltrui en je hebt er je eigen creatie van gemaakt.

Accessoires

Ook in de winter zijn accessoires belangrijk en die moet je nooit vergeten. Ze geven de finishing touch die je outfit nodig heeft. Het leuke aan winterkleding ten opzichte van zomerkleding is dat je superveel verschillende dingen tegelijk kunt dragen. Dit heeft deels weer te maken met het dragen van laagjes, maar ook met accessoires! Leuke mutsen en hoofdbanden kunnen je outfit echt afmaken wanneer je naar buiten gaat. Hetzelfde geldt voor leuke handschoenen en sjaals.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden