Beauty glitter

Zo breng je een mooie set gel nagels aan bij jezelf

Zo breng je een mooie set gel nagels aan bij jezelf

Geplaatst op

Er zijn veel vrouwen die het mooi vinden om hun nagels te lakken. Echter is er één groot nadeel aan het dragen van nagellak. Dat is namelijk het feit dat nagellak vaak al na enkele dagen begint te schilferen waardoor het er minder mooi uit gaat zien. Hierdoor heb je het gevoel dat je bezig blijft met het lakken van je nagels. Daarom is het misschien een goed idee om eens gelnagels te dragen. Deze blijven namelijk veel langer mooi dan nagellak en ze zien er ook nog eens prachtig uit. Het is dan wel van belang dat je de gelnagels op een goede manier bij jezelf aanbrengt.

Een goede set gelnagels kopen

Het is vooral van belang dat je ervoor zorgt dat je een goede gel nagel set aanschaft. Je moet er namelijk voor zorgen dat een de set alles bevat wat je nodig hebt om zelf gelnagels te zetten. Op die manier hoef je hier, naast het kopen van de set voor de nagels, niets voor te doen. In de set moeten bijvoorbeeld een uv-lamp zitten, maar ook zaken als primer, de basecoat en de topcoat. Dit soort zaken mogen niet ontbreken aangezien je anders de nagels niet op de juiste manier kunt aanbrengen.

De nagels zetten

Er komt veel kijken bij het zetten van gelnagels. Daarom zal dit vooral de eerste keren dat je dit zelf doet erg lang duren. Je kunt er vanuit gaan dat je hier wel anderhalf uur mee bezig bent. Het is aan te raden om bij het zetten van de nagels zorgvuldig te werk te gaan. Veel mensen vinden het fijn om een filmpje op te zoeken waarop stap voor stap te zien is wat je precies moet doen. Dit kan erg fijn zijn om te voorkomen dat je zelf fouten maakt.

Gerelateerde berichten

Duik in de wereld van essentiële oliën

Hey daar! Als je net zo dol bent op huidverzorging als ik, dan weet je dat essentiële oliën niet meer weg te denken zijn uit onze routines. Deze...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden