Beauty glitter

Wat ontbreekt er nog in jouw kledingkast?

Wat ontbreekt er nog in jouw kledingkast?

Geplaatst op

Als je van kleding houdt dan is de kans groot dat je kast erg vol zit. Toch is het vaak zo dat er altijd nog dingen ontbreken en dat er altijd dingen zullen zijn die je graag nog wil hebben. Misschien heb jij een biker jacket nog op jouw verlanglijstje staan of ben je hard toe aan een nieuwe winterjas. Wat het ook is soms ben je het overzicht even kwijt door de rommel in je kast. Als je graag weer even helder voor jezelf wilt hebben wat je nog nodig hebt en waar je eigenlijk al genoeg van hebt dan is het misschien wel tijd om eens goed te kijken naar de kleren in jouw kledingkast.

Ruim alles weer eens goed uit

Een goed punt om dan te gaan beginnen is door jouw kast eens helemaal op te ruimen. Wat je kunt doen is alles uit jouw kast halen en dit gaan sorteren. Het is handig om verschillende stapels te maken. Een stapel met kleding die je wel wilt houden en een stapel met kleren die kapot zijn en weg moeten. Je kunt ook nog een stapel maken met kleren die nog helemaal heel zijn, maar die jij zelf gewoon niet meer wilt. Deze kleding kun je dan weggeven aan vrienden en familie, maar je kunt deze ook gaan verkopen. Een mooie biker jacket kan nog best wat waard zijn en dit kun je dan ook prima verkopen. Hierdoor verdien je niet alleen wat geld, maar werk je ook mee aan tweedehands kleding en dit is altijd goed voor de wereld.

Kijk wat jij nog mist

Als je alles op hebt geruimd dan kun je eens echt gaan kijken naar wat jij nog nodig hebt. Als jij heel graag nog een biker jacket wilt hebben dan kun je ervoor kiezen om deze aan te schaffen. Je kunt dan op zoek gaan naar een biker jacket die goed bij jou past en voordat je het weet heb jij een prachtige biker jacket in jouw kast hangen waar je super blij mee bent. Wacht dus niet langer en begin vandaag nog met het opruimen van jouw kast en wie weet wat je allemaal tegen gaat komen.

Gerelateerde berichten

Waarom tassen het ultieme accessoire zijn

Hey daar, fashionista’s en tassenliefhebbers! Ik ben hier om mijn ongegeneerde obsessie voor tassen met jullie te delen. Ja, je leest het goed....

Lees meer

Over ons

Op deze site nemen we tal van beautytips met je door. Lees snel verder en creëer een geweldige look met make-up en kleding.

Contactgegevens

Via info @ beautyglitter.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden