Gezichtsbehandelingen in Den Haag hebben grote voordelen voor de gezondheid van jouw huid. Ze verwijderen onzuiverheden, bevorderen de celvernieuwing en ondersteunen de vochtbarrière van jouw huid. De directe effecten van een gezichtsbehandeling duren meestal tussen de vijf en zeven dagen. Gedurende deze tijd ziet en voelt de huid er vol, gehydrateerd en stralend uit. De vraag is: hoe houd je dit zo lang mogelijk in stand? Volg de onderstaande tips om de positieve effecten van een gezichtsbehandeling te verlengen.

Houd de huid gehydrateerd

Een goede hydratatie is het belangrijkste om je gezicht zo lang mogelijk een stralende uitstraling te geven. Zorg ervoor dat je na een behandeling veel water drinkt. Door gehydrateerd te blijven voorkom je uitdroging en spoel je gifstoffen uit.

Wanneer je voldoende gehydrateerd bent, functioneren je huidcellen effectiever en zijn ze beter in staat om giftige stoffen te elimineren en voedingsstoffen te absorberen. Naast het drinken van veel water, is het innemen van voldoende verse groenten en fruit ook belangrijk.

Genoeg vitamine C

Extreme temperaturen en luchtvervuiling kunnen bijdragen aan dofheid, uitdroging en de ontwikkeling van fijne lijntjes en rimpels. Om de effecten van jouw gezicht te beschermen, wordt aangeraden om een Vitamine C-serum toe te voegen aan je huidverzorgingsroutine. Dit ingrediënt verheldert niet alleen de doffe huid en stimuleert de collageenproductie, het bestrijdt ook rimpels en bestrijdt schadelijke vrije radicalen.

Reserveer je volgende afspraak

Het beste voor je huid is het wanneer je producten combineert met een gezichtsbehandeling. Veel dermatologen vergelijken bezoeken aan de spa met bezoeken aan de tandarts. De producten die je thuis gebruikt en de behandelingen in de spa zorgen samen voor een optimale gezondheid en vitaliteit van je huid. De meeste schoonheidsspecialisten raden aan om gezichtsbehandelingen tussen de vier en zes weken uit elkaar te boeken om te profiteren van de natuurlijke omloopsnelheid van je huid.