Beauty glitter

Verhip ze oogt niet oud meer: het kan met injectables!

Verhip ze oogt niet oud meer: het kan met injectables!

Geplaatst op

Met de komst van injectables of stoffen die je in de huid kunt laten injecteren, is het mogelijk geworden om jonger te ogen dan je bent, of weer zo jong te ogen als je bent. Dat zijn twee verschillende wegen naar hetzelfde doel. In deze blog nemen we een aantal cosmetische behandelingen met je door, zodat je weet wat er te koop is.

Good old Botox

We kennen Botox nu al een tijdje en hebben een hele geschiedenis met deze toxine meegemaakt. In de jaren tachtig werd het ontdekt en we heb sindsdien heel wat excessen gezien. Natuurlijk heel begrijpelijk, want er moest een hele esthetiek rond het goedje ontstaan. Wat ziet er wel mooi uit en wat niet. Je zou kunnen zeggen dat via trial-and-error een smaak ontwikkelt moest worden. Tegenwoordig wordt Botox gebruikt om een uiterlijk op te frissen. Net even een extra sprankeling. Even die rimpeltjes en vermoeidheidstekenen (ouderdomsverschijnselen) wegwerken. En het werkt! Mensen voelen zich beter, jonger en energieker. Lichaam en geest werken op elkaar in en vormen een geheel, dus het is heel begrijpelijk dat je je goed voelt na een behandeling.

Fillers

New kid on tha block, enige tijd geleden dan, zeker vergeleken met Botox, zijn de Fillers. Let wel we hebben het hier niet over de poeder waarmee beton verstevigd wordt, maar over het hyaluronzuur dat je gezicht weer die sprankeling van vroeger geeft. Door de jaren heen kan je gezicht volume verliezen, dit zorgt voor een oudere look. Fillers geven de uit weer het verloren volume terug. Voordelen:

  • Hyaluronzuur trekt vocht aan waardoor volume opgevuld wordt
  • Je oogt jonger en frisser
  • Die glans in je gezicht komt terug
  • Mensen zullen eerder een positief gevoel van je krijgen

Stevig voordelen die je helpen succesvoller te zijn in het leven.

Conclusie

Botox en fillers vallen onder de injectables en zijn dus niet-operatieve behandelingen om je er frisser en jonger uit te laten zien. Raadpleeg een specialist op dit gebied en kies voor jouw huidsituatie de juiste behandeling.

Gerelateerde berichten

Over ons

Op deze site nemen we tal van beautytips met je door. Lees snel verder en creëer een geweldige look met make-up en kleding.

Contactgegevens

Via info @ beautyglitter.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden