Beauty glitter

Veelgestelde vragen over lip fillers

Veelgestelde vragen over lip fillers

Geplaatst op

In de afgelopen jaren is de populariteit van lip fillers enorm toegenomen. Ze zijn een makkelijke en snelle manier om direct volume en definitie aan je lippen toe te voegen. Een lipvergroting verandert de vorm van je lippen om een onevenwichtige glimlach te egaliseren, of om gewoon volheid toe te voegen aan je lippen. Lees hier enkele van de meest gestelde vragen over de lipvergroting om je te helpen beslissen of een lipvergroting voor jou geschikt is.

Wat ben je aan het injecteren?

Fillers zijn een natuurlijk, tijdelijk hyaluronzuur. Je lichaam creëert hyaluronzuur, wat betekent dat je lichaam het vreemde stofje dat in je lippen wordt geïnjecteerd, goed accepteert en het op geen enkele manier schadelijk is.

Wat als de resultaten me niet bevallen?

Het mooie van hyaluronzuur is dat het niet permanent is. Als je niet tevreden bent met het zien van de onmiddellijke resultaten, kan de arts een oplossing injecteren. De vuller wordt binnen vijf minuten opgelost. Dit is de grote reden waarom zoveel vrouwen kiezen voor tijdelijke hyaluronzuur lipvergroting. Permanente en semi-permanente lipvergroting zijn verleidelijk, maar ze zijn niet omkeerbaar.

Hoe snel zal ik de resultaten zien?

Je zult de resultaten van je lip filler behandeling bijna onmiddellijk zien. Het duurt ongeveer 24 uur voordat de zwelling afneemt, maar zodra de zwelling en blauwe plekken zijn verdwenen, zul je je lippen in hun volheid zien zoals ze de komende maanden zullen zijn.

Hoe voelt het?

Om het ongemak of de pijn te minimaliseren, wordt er een verdovende crème gebruikt. De meeste patiënten beschrijven de eerste injectie als een licht prikje, en als het hyaluronzuur wordt geïnjecteerd, kan dat een ongemakkelijk gevoel geven. De behandeling is op geen enkele manier pijnlijk, maar geeft hoogstens een ongemak.

Hoe lang moet ik vrij nemen van werk?

Het verbazingwekkende van een lipvergroting en de meeste niet-chirurgische ingrepen is dat er geen ‘down time’ nodig is. De lip filler procedure duurt ongeveer 15 tot 20 minuten en daarna ben je vrij om je dagelijkse activiteiten voort te zetten! Wij raden je aan om de komende drie dagen niet deel te nemen aan grote evenementen zoals een bruiloft, omdat er nog steeds blauwe plekken kunnen ontstaan. Wij denken niet dat je dat graag op de foto’s ziet!

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden