Beauty glitter

Thuis je eigen tanden bleken

Thuis je eigen tanden bleken

Geplaatst op

Witte tanden maken een mooi plaatje toch compleet en je hebt natuurlijk verschillende trucjes hoe je ervoor kunt zorgen dat je tanden witter worden. Je kunt hiervoor de deur uitgaan om je tanden te laten bleken, maar je kunt dit ook heel gemakkelijk thuis doen. Voordat je hiermee aan de slag gaat moet je natuurlijk wel weten hoe je dit het beste kunt doen om ervoor te zorgen dat het niet gaat zoals het moet.

Tanden bleken

Tanden bleachen is simpelweg een ander woord voor het witter maken van je tanden. Je kunt dit laten doen bij de tandarts of een speciale kliniek, maar er zijn tegenwoordig ook steeds meer kits beschikbaar die je kunt aanschaffen om zelf je tanden te bleken. Het proces van tanden bleken is door de jaren heen verandert en nu spelen whitening gel of bleekgel een grote rol bij dit proces. Zo bestaan er speciale bleach pennen die je je erbij kunnen helpen om je tanden te bleken, maar het is niet altijd gezegd dat deze hun werk ook grondig uitvoeren. Deze pennen zullen je tanden wel iets witter kunnen maken, maar om meerdere tinten witter te gaan, kun je beter voor een ander alternatief kiezen.

Een tandenbleekset

Als je effectief je eigen tanden wilt bleken, dan kun je kiezen voor een tandenbleekset van SmileWhite. Met deze set kun je zelf tanden bleken en kun je dit in tien minuten realiseren. Ook beschikt SmileWhite over een speciale tandpasta die je kunt gebruiken om ervoor te zorgen dat je tanden witter worden. Als je echt het volle effect wilt krijgen kun je een combinatie van de twee producten gebruiken. Op deze manier krijg je het optimale resultaat van witte tanden. De tandenbleekset is erop ontwikkeld dat je binnen zes dagen zichtbaar resultaat ziet.

Thuis of bij de tandarts

Je kunt dus ook bij de tandarts terecht om je tanden te laten bleken. De kosten hiervan zijn echter niet voor iedereen weggelegd waardoor het voor sommige mensen niet altijd mogelijk is om van deze optie gebruik te maken. Het grootste verschil tussen bleken van tanden bij de tandarts vergeleken met bij je thuis, is voornamelijk toch de prijs. Daarnaast beschikt een tandenbleekkit die je thuis krijgt over een flexibel bitje die je gebruikt voor het tandenbleken. Bij de tandarts wordt dit bitje voor jou persoonlijk op maat gemaakt. Dit laatste zorgt er echter niet voor dat het verschil in grote maten zichtbaar is, want het resultaat is praktisch niet verschillend. Deze keuze is en blijft natuurlijk volledig in je eigen handen of jij de keuze maakt om zelf je tanden te bleken of dit toch door de tandarts laat doen.

Gerelateerde berichten

Over ons

Op deze site nemen we tal van beautytips met je door. Lees snel verder en creëer een geweldige look met make-up en kleding.

Contactgegevens

Via info @ beautyglitter.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden