Beauty glitter

Sieraden communiceren je karakter

Sieraden communiceren je karakter

Geplaatst op

Wij vinden het altijd heel erg leuk om mensen te inspireren hun uiterlijk op zo’n manier vorm te geven dat het helemaal past bij hun persoonlijkheid.In deze blog gaan we jou een aantal tips geven waarmee je dit gemakkelijk kunt doen. We gaan het hebben over sieraden en hoe ze je karakter of persoonlijkheid kunnen communiceren naar de andere mensen in je omgeving. Dit is een leuke ontdekkingstocht waar je je creativiteit echt in kwijt kunt. Wanneer je trouwens klaar bent met het lezen van deze blog, dan is het ook erg leuk om onze andere teksten op de site te lezen. We houden je graag op de hoogte van de verschillende trends en geven je achtergrondinformatie. 

Sieraden functie

Mensen droegen duizenden jaren geleden al sieraden. Dit is door archeologisch onderzoek bekend geworden. De functie van sieraden is heel lang geweest om aan te geven wat de status van iemand in de sociale setting was. En eigenlijk is het in veel gevallen nu nog steeds zo. Je ziet dat, bijvoorbeeld bij trouwerijen of andere belangrijke gebeurtenissen, de hoofdpersonen een sieraad dragen. Ook bijvoorbeeld een burgemeester draagt een ambtsketting. Daarmee wordt dus iets aangegeven, het sieraad heeft een symboolfunctie gekregen. In principe maakt het niet uit van welk materiaal het sieraad gemaakt is, omdat edelmetalen in onze samenleving veel waarde toegekend krijgen, zien we dat sieraden die een belangrijke symboolfunctie hebben, vaak van zilver of goud gemaakt zijn. 

Sieraden voor eigen stijl 

Daarnaast zijn sieraden erg belangrijk als het gaat over de persoonlijke stijl, namelijk de kleding die bijvoorbeeld tijdens zakelijke of juist informele ontmoetingen tussen mensen gedragen wordt. Het is erg leuk om je kleding uit te breiden met sieraden die er een mooi decoratief antwoord op geven. Het is tegenwoordig erg populair bedels te dragen. Als we je een koopadvies mogen geven: ga voor bedeltjes gemaakt van zilver. Kijk op bedel.shop en zoek naar zilveren bedeltjes pandora. Deze zijn supermooi. Het leuke van bedeltjes is dat je ze kunt sparen. Dus je koopt een ketting met een twee bedeltjes eraan, daarna kun je in de loop van de tijd meerdere bedeltjes aanschaffen en ze eraan rijgen.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden