Oorbellen zijn accessoires die bij elke gelegenheid gedragen kunnen worden. Ze kunnen ook de sfeer of stijl van je outfit accentueren. Het is daarom belangrijk om de juiste oorbellen te kiezen voor de juiste gelegenheid.

Oorbellen voor naar werk

Op kantoor is het belangrijk een professionele uitstraling te hebben. Zoek daarom naar strakke lijnen met een kleine schittering in je oorbellen. De kleuren kun je combineren met je outfit maar goud, zilver en rosé goud doen het altijd goed. Laat je eigen persoonlijke stijl zien met je favoriete goudkleur.

Date Night sieraden

Voel je glamorous en elegant voor een avondje uit met oorbellen die echt een statement maken. Je kunt overwegen om af te zien van een halsketting en je oorbellen in het middelpunt van de belangstellig te zetten met je haar in een slanke lage paardenstaart. Oorbellen met een mooie schittering zullen de aandacht vestigen op je gezicht.

Welke oorbellen draag je naar een bruiloft?

Bruiloften zijn voor vrouwen de gelegenheid om zich prachtig te kleden. Oorbellen zijn hier heel erg belangrijk. Van de ceremonie tot de dansvloer oorbellen zijn de sleutel tot de perfecte look. Ga voor een beetje glamour, of het nou een informele buitenceremonie is of een black tie druppel oorbellen zijn top voor deze gelegenheid vanwege de elegantie en ze geven de hals wat meer lengte en zijn een perfecte aanvulling op haar sieraden.

Festival oorbellen wat zijn dat?

Echte festival oorbellen zijn er niet. Op festivals toon je wel je stijl met meer unieke en hippe oorbellen. Festivals en andere zomerevenementen zijn ook een geweldige plek om te spelen met kleur in je sieraden. Ga bijvoorbeeld voor gouden oorbellen met een gekleurde steen of voor de one piece oorbel Amsterdam van My Jewellery.