Beauty glitter

Oorbellen maken de look

Oorbellen maken de look

Geplaatst op

Oorbellen kun een hele look compleet maken. Als je, je haar vast hebt, zul je misschien wel denken wat is het saai bij mijn oren. Je kunt dan oorbellen in doen, om het daar toch wat leuker te maken. Er zijn oorbellen in heel veel verschillende soorten, maten en kleuren. Zo kun je oorbellen uitkiezen die helemaal perfect staan bij jou outfit. Wil je dat het wat minder opvalt kun je bijvoorbeeld kleine zilveren of gouden knopjes indoen. Wil je juist dat je oorbellen de eyecatcher wordt van je look worden, dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor grote en kleurrijke oorbellen. Zo is er voor iedereen wat wils.

Verschillende kleuren en varianten

Zoals ik al zei zijn er een heleboel verschillende soorten oorbellen. De kleuren en materialen waaruit oorbellen meestal bestaan zijn antraciet, blauw, goudkleurig, zilverkleurig, kristal, rood, turquoise en zwart. Er zijn natuurlijk nog veel meer verschillende varianten. Is je outfit bijvoorbeeld helemaal zwart, dan kan je, je look wat leuker maken door bijvoorbeeld wat opvallendere oorbellen in te doen, zoals rood of blauw. Heb je een wat zakelijke outfit aan, dan kun je bijvoorbeeld gaan voor goud- of zilverkleurige knopjes of kleine hangertjes.

Goede kwaliteit is belangrijk

Je kunt het beste oorbellen nemen met een goede kwaliteit. Het is soms misschien erg verleidelijk om oorbellen te kopen die er leuk uit zien en een goed prijsje hebben. Dit is niet altijd verstandig. Veel van deze oorbellen verkleuren snel, waardoor ze snel niet meer mooi zijn. Ook geeft die kleur dan af bij het gaatje in je oor. Ook kan het zo zijn dat je een allergische reactie krijgt op deze goedkopere oorbellen. Dit wil je natuurlijk allemaal voorkomen. Daarom is het meestal verstandiger om toch oorbellen aan te schaffen van een goede kwaliteit.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden