Beauty glitter

Kledingwinkelvloer: zo kiest u de beste vloer

Kledingwinkelvloer: zo kiest u de beste vloer

Geplaatst op

Bij het uitzoeken van een vloer voor uw kledingwinkel is het aan te raden om met meerdere aspecten rekening te houden. Niet alleen de kleding als verkoopproduct is van belang, maar ook de totale uitstraling van uw kledingwinkel. Daarom is het belangrijk om met een specifieke inrichting rekening te houden en het is handig om met de keuze voor de beste vloer te beginnen.

Vloerkeuze afstemmen op gewenste uitstraling

Het is bij de vloerkeuze voor uw kledingwinkel belangrijk om deze af te stemmen op de gewenste uitstraling. In een stijlvolle kledingwinkel waar kleding in het high end segment wordt aangeboden, is een luxe en chique look van belang. In dat opzicht is beton ciré bijvoorbeeld een perfecte kledingwinkelvloer. In het verlengde van de uitstraling is het overigens mogelijk om bij beton ciré uit verschillende kleuren en kleurnuances te kiezen.

Slijtvast karakter

In een kledingwinkel is het gewoonte dat bezoekers binnenkomen en weer naar buiten lopen. Het is in dat opzicht van belang om een vloer te kiezen die bestand is tegen dit type loopgedrag. Beton ciré is een type vloer dat als slijtvast bekend staat, maar dat geldt bijvoorbeeld ook voor PU gietvloeren.

Praktisch in onderhoud

In elke kledingwinkel is het belangrijk dat de presentatie van producten en de algehele uitstraling optimaal is. Dat betekent onder meer dat het aan het einde van de dag nodig is om de vloer schoon te maken. Zowel beton ciré als PU gietvloeren, maar bijvoorbeeld ook siergrindvloeren met een gesloten oppervlak zijn wat dat betreft praktisch in het onderhoud. Door met alle belangrijke aspecten op het gebied van uitstraling, levensduur en praktisch gemak rekening te houden, maakt u voor uw kledingwinkel gemakkelijk een keuze voor de beste vloer. Uiteraard is het verder nog mogelijk om met de prijs rekening te houden om tot de perfecte keuze te komen.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden