Beauty glitter

Kettingen trends van dit jaar

Kettingen trends van dit jaar

Geplaatst op

Een ketting is eigenlijk de perfecte accessoire om te dragen. Je hebt er totaal geen last van, meestal heb je na een tijdje niet eens meer door dat je een ketting omhebt, en daarnaast kan een ketting zorgen voor een compleet nieuwe look. Als je in de winkels rondkijkt zie je wel honderden soorten kettingen. Niet alleen verschillen ze in design, maar ook in kleur. In dit artikel zetten we een paar soorten op een rijtje voor je!

Layering

Eén van de meest voorkomende trend op dit moment is layering. Dit houdt in dat je meerdere kettingen over elkaar draagt die allemaal een verschillende lengte hebben. Zo kun je een choker dragen met daaronder een middellange ketting en daaronder weer een nog iets langere ketting. Een groot voordeel hiervan is dat het een hoop keuzestress wegneemt, omdat je al je favoriete kettingen om kan doen!

Wij raden aan om meerdere kettingen te dragen met een wat rustigere outfit. Er gebeurt natuurlijk al heel veel rondom je nek, dus als je ook nog eens een topje met een drukke print en een bloemenbroek daaronder draagt kan het toot much worden. Onze tip is dus vooral om de rest van de bovenkant rustig te houden, zodat alle aandacht naar jouw kettingen gaat!

Tip: Statement ketting kopen gouden & zilveren goedkoop online

Felle kleuren

Dit jaar zijn felle kleuren ook helemaal in en vooral als het gaat om sieraden. Geel is natuurlijk de kleur van dit jaar en dit zie je niet alleen terug in kleding. Ook in sieraden zal je deze kleur terugvinden met daarnaast nog een aantal kleuren van de regenboog. Heb je dus die leuke ketting gespot, maar durf je hem niet te kopen omdat de kleur zo opvalt? Gewoon doen, vinden wij! Je zal dit jaar heus niet de enige zijn die met een opvallende ketting loopt en daarnaast is het nu ook nog eens hartstikke hip!

Een felgekleurde ketting kan je met veel outfits combineren. Hoe je dit wil combineren ligt compleet aan jouw eigen stijl. Sommigen zullen dit willen combineren met een basic outfit, omdat de ketting zo nog meer opvalt, maar het is ook mogelijk om je ketting in te laten blenden door een gekleurde en gewaagde outfit te dragen! Wees niet bang om nieuwe dingen te proberen.

Zilveren ketting

Een tijdloze ketting is natuurlijk een simpel zilver kettinkje. Deze ketting past vrijwel overal bij en kan je makkelijk iedere dag omhouden. Je kan hem zelfs omhouden tijdens het douchen en slapen, dus dan bespaar je tijd in de ochtend! Een zilveren ketting is vrijwel overal beschikbaar en het leuke is dat ze altijd met een superleuk hangertje komen.

Wees vooral niet bang om op te vallen met een ketting, want dat is juist helemaal hot dit jaar!

Gerelateerde berichten

Over ons

Op deze site nemen we tal van beautytips met je door. Lees snel verder en creëer een geweldige look met make-up en kleding.

Contactgegevens

Via info @ beautyglitter.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden