Beauty glitter

Help ik mis een aantal tanden!

Help ik mis een aantal tanden!

Geplaatst op

Wees niet bang, je hoeft je geen zorgen te maken, want ook al mis je een aantal tanden, er zijn oplossingen voor bedacht die door de tandarts uitgevoerd kunnen worden. Esthetische behandelingen zijn steeds normaler en een tandarts is hiermee veel meer geworden dan alleen een ‘gaatjesvullert’ of ‘kiezentrekkertje’. Kijk snel met ons mee naar de mogelijkheden en laat je inspireren.

Hoe krijg ik weer een volledig gebit?

Veel mensen vragen zich af of het mogelijk is om weer een volledige gebit te krijgen nadat ze een aantal tanden missen. Natuurlijk zijn er oplossingen voor en die bestonden vroeger ook al, alleen dit waren meestal semi-permanente oplossingen. We bedoelen dan dat een gebit niet vast in de mond zit. Een voorbeeld daarvan is het ouderwetse kunstgebit. Maar daar hebben wij het in deze blog niet over. Het gaat ons droom om een permanente oplossing te bieden. Dit kan met een heel speciale behandeling, namelijk een implantatengebit. Je kunt kiezen hoeveel implantaten je gebruikt, maar meestal zijn het er vier. Deze houden een gebit op zijn plaats, dit is wel een kunstmatige, maar zo voelt het niet. Het is ook mogelijk om een gebit te laten maken dat helemaal bestaat uit implantaten.

Wat zijn implantaten?

Wanneer je naar de esthetische tandarts gaat en vraagt om een implantatengebit, dan wordt er eerst gekeken of je kaak daar geschikt voor is. Waarom is dit belangrijk? Dit is belangrijk omdat implantaten in feite kleine schroefjes zijn die in je kaakbot gezet worden. Je moet voldoende kaakbot hebben om de schroefjes als het ware te kunnen dragen. Nadat vastgesteld is dat de implantaten in je mond gezet kunnen worden, worden ze in je kaak wordt geschroefd en groeien na drie maanden vast. Vanaf dat moment kun je er een kunsttand of kunstkies op draaien, waardoor je weer een volledige rij met tanden hebt. Het voordeel van een implantaatgebit is dat het voelt als je echte tanden. Je kunt het zelfs zo laten maken dat het lijkt op je oude tanden.

Conclusie

Een van de mooiste tandheelkundige oplossingen om weer een volledige bite te hebben, is het gebruik van de implantaten die in je kaak gemaakt worden en na drie maanden kunsttanden en -kiezen kunnen dragen. Op deze manier hoef je nooit zorgen te maken dat je kunstgebit eruit valt, want alles zit prima op zijn plek. Laat je altijd adviseren door een tandarts als het over deze zaken gaat. Wij raden je aan om naar tandzorg rotterdam te gaan, omdat hij veel ervaring heeft en je graag alles uitlegt. Veel succes en plezier van je nieuwe gebit.

Gerelateerde berichten

Duik in de wereld van essentiële oliën

Hey daar! Als je net zo dol bent op huidverzorging als ik, dan weet je dat essentiële oliën niet meer weg te denken zijn uit onze routines. Deze...

Lees meer

Over ons

Op deze site nemen we tal van beautytips met je door. Lees snel verder en creëer een geweldige look met make-up en kleding.

Contactgegevens

Via info @ beautyglitter.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden