Beauty glitter

Gepersonaliseerde sieraden: heerlijk uniek

Gepersonaliseerde sieraden: heerlijk uniek

Geplaatst op

Wij nemen in deze blog graag met je door hoe je unieke sieraden kunt dragen en hiervan profiteren bij het uitzoeken van je outfit en het creëren van een persoonlijke stijl. Het is toch veel leuker om allerlei sieraden te dragen die precies bij jou passen en toegesneden zijn op jouw persoonlijke stijl? Lees snel verder voor de nodige inspiratie. 

Echt heel mooie, persoonlijke sieraden

Vedder & Vedder is een heel mooi sieraden merkt dat gevoerd wordt door de tweeling zussen Esther en Anne. Ze zijn het merk begonnen omdat ze graag sieraden ontwerpen. Daarbij willen ze graag iets bijzonder van hun sieraden maken. Iets uniek. En hoe kun je een sieraad nu pas echt uniek maken? Juist, door het ontwerp zeer sterk te koppelen aan de persoon die het sieraad draagt. Een manier hiervoor is bijvoorbeeld de vingerafdruk van het kind van de drager in het sieraad (bijvoorbeeld een zegelring) te verwerken. Dat hebben de zussen dan ook al eens voor een klant ontworpen. Er zijn zoveel dingen mogelijk om sieraden echt mooi en uniek te maken. Kijk eens op hun website en neem met ze door wat je nu echt graag verwerkt zou zien in een sieraad.

Welke sieraden worden vaak gepersonaliseerd? 

Er zijn een aantal sieraden bijzonder populair om te laten personaliseren. Denk daarbij aan ringen, kettingen, armbanden en broches. Vaak worden er dan een naam ingezet, maar het is ook mogelijk om een sieraad totaal te laten ontwerpen op basis van jouw ideeën. Dan krijgt de ring of armband een bepaalde vorm die jij graag wilt zien in je sieraad. 

Een dergelijk sieraad wordt vaker doorgegeven om bijvoorbeeld een levensstap of verandering te vieren of te herdenken.

Het leuke is dat je met de juwelier die de sieraden maakt heel gemakkelijk kunt overleggen wat precies je ideeën zijn en wat de functie van het sieraad gaat worden. Met andere woorden: waar is het sieraad voor bedoeld, wat wil je ermee gedenken of vieren? We wensen je alvast veel plezier met je gepersonaliseerde sieraden. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Op deze site nemen we tal van beautytips met je door. Lees snel verder en creëer een geweldige look met make-up en kleding.

Contactgegevens

Via info @ beautyglitter.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden