Beauty glitter

Facings in Amsterdam doen je stralen

Facings in Amsterdam doen je stralen

Geplaatst op

That million dollar smile wie wil dat niet? Een manier om je lach te laten stralen is de behandeling met facings. In deze blog lees je wat je allemaal gedaan kan krijgen met facings. Lees snel verder en laat je inspireren.

Wat zijn facings?

Facings zijn schildjes die voor je tanden geplaatst worden. Dat maakt dat er enkele zaken gerealiseerd kunnen worden:

  • Een nieuwe vorm gegeven aan een tanden waar je niet tevreden over bent
  • Corrigeer de tinten van je gebit
  • Je gebit weer een gave look geven

De tandarts kan deze schildjes voor je op maat maken en plaatst ze zonder ongemak voor je tanden. Dan wordt die glimlach van een miljoen wel heel snel realiteit.

Materiaal facings

Facings worden gemaakt van twee soorten materialen, composiet of porselein. De voorkeur van veel tandartsen gaat uit na het tweede materiaal, maar het eerste is ook heel behoorlijk. Er bestaat een voorkeur voor porselein omdat het minder snel verkleurt en afbrokkelt. Het is ook duurder overigens.

Meer cosmetische behandelingen

Een tandarts en een cosmetisch arts hebben gemeen dat ze cosmetische behandelingen uitvoeren. Vaak laten mensen ook meerdere behandelingen bij deze experts doen. Gewoon om een goede look te hebben die tegenwoordig gewaardeerd wordt. Een tandarts doet naast facings ook bleekbehandelingen, daar bestaan er grofweg twee van:

·         Thuisbleken

Thuisbleken gaat altijd op de beste manier via de tandarts. Dan weet je zeker dat het op de meest veilige manier gaat, die je thuis kunt doen. Er kleven wel wat risico’s aan thuisbleken, zo kan je tandvlees beschadigen en tanden worden te bleek.

·         Bleken bij de tandarts

Het is ook mogelijk om je tanden te laten bleken bij en door de tandarts. Het voordeel hiervan is dat je bleekbehandeling altijd goed gaat en hij gaat ook zeker sneller.

Conclusie

Een tandarts heeft facings en bleekbehandelingen voor je in de aanbieding om je een nieuwe look te geven, that million dollar smile. Maar waarom is dat nu zo belangrijk? Het gaat erom hoe je gezien wordt. Zeker als je in de handel of een ander beroep zit waar veel van je dagelijks brood afhangt van je uiterlijk en hoe je op mensen overkomt. Het leuke van een behandeling met facings of een bleekbehandeling is dat het goed te combineren is met andere cosmetische behandelingen, zoals fillers en botox, dit laatste natuurlijk niet bij de tandarts. Laat je inspireren door experts en doe er je voordeel mee.

Gerelateerde berichten

Over ons

Op deze site nemen we tal van beautytips met je door. Lees snel verder en creëer een geweldige look met make-up en kleding.

Contactgegevens

Via info @ beautyglitter.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden