Beauty glitter

Een mooi gebit: de meest betaalbare behandelingen

Een mooi gebit: de meest betaalbare behandelingen

Geplaatst op

Elk jaar vliegen duizenden mensen naar het buitenland om hun cosmetische behandeling voor een veel lagere prijs uit te laten voeren. Toch hoeft het verfraaien van je gebit in Nederland niet altijd duur uit te pakken, er zijn een aantal zeer betaalbare cosmetische behandelingen mogelijk. Zo kun jij ook een stralend gebit krijgen.

 

Tandvleesbehandelingen

Je tandvlees heeft veel invloed op hoe je tanden naar voren komen. Als je teveel of juist te weinig tandvlees hebt, komt je glimlach minder mooi naar voren. Ook kan het je tanden asymmetrisch bedekken. Aangezien je tandvlees voor ongeveer de helft je glimlach bepaalt, kan een tandvleesbehandeling veel effect hebben bij het verfraaien van je glimlach.

 

Ook als je vlekjes op je tandvlees hebt is dit vrij eenvoudig te behandelen. Op je tandvlees kunnen zowel lichte als donkere plekken voorkomen. De tandarts of mondhygiënist kan dit met een soort scrub vrij eenvoudig verhelpen. Zo krijgt je tandvlees weer een egale, rode kleur, waardoor je tanden mooier en witter lijken.

 

Tanden bleken

Het bleken van tanden is steeds betaalbaarder geworden. Tegenwoordig kan dit thuis door middel van een bleekset. Je betaalt in dat geval alleen voor de hulpmiddelen en de bleekgel. Zorg wel dat je een behandeling kiest die onder supervisie staat van een tandartspraktijk, zodat je eerst een deskundig advies krijgt. Het bleken van tanden is namelijk niet in alle gevallen de beste oplossing. Daarnaast kan de tandarts je een indicatie geven van het verwachte resultaat.

 

Door het bleken van je tanden kun je verkleurde tanden weer laten stralen. Pas wel op met koffie en rode wijn, want met enkele specifieke voedingsmiddelen kun je het effect van bleken weer opheffen. Ook kunnen de kosten van een bleekbehandeling per tandarts verschillen. Voor een betaalbare thuisbehandeling kun je bijvoorbeeld terecht bij tandartspraktijk Studentist in Amsterdam.

Gerelateerde berichten

Duik in de wereld van essentiële oliën

Hey daar! Als je net zo dol bent op huidverzorging als ik, dan weet je dat essentiële oliën niet meer weg te denken zijn uit onze routines. Deze...

Lees meer

Over ons

Op deze site nemen we tal van beautytips met je door. Lees snel verder en creëer een geweldige look met make-up en kleding.

Contactgegevens

Via info @ beautyglitter.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden