Beauty glitter

Dit zijn de leukste herenkapsels van 2019

Dit zijn de leukste herenkapsels van 2019

Geplaatst op

Het jaar 2019 heeft voor de herenkapsels weer veel betekent. Er zijn een aantal stijlen die weer helemaal terug van weg geweest zijn en die je kapper maar al te graag voor je zal willen verwezenlijken. Heb je binnenkort een afspraak bij de kapper maar weet je niet zeker wat het beste kapsel is voor je? Lees dan gauw in deze blog welk kapsel je het beste kunt uitkiezen om er helemaal tip top uit te zien!

Buzz fut

Er zijn verschillende trendy herenkapsels waaruit je kunt kiezen bij je eerstvolgende bezoek aan de kapper. Korte kapsels kosten weinig extra tijd tijdens je ochtendritueel en kunnen ook zonder gel en lak goed gedragen worden. Je kunt kiezen uit verschillende populaire stijlen voor mannen, echter is er één het populairste: de buzz cut. De buzz cut is het meest eenvoudige kapsel wat je kunt bedenken. Het is erg populair omdat het werkelijk geen enkele aandacht vraagt maar er toch goed verzorgd uitziet. De buzz cut is eigenlijk niets anders dan de tondeuse eroverheen te halen.

Crop fade

De crop fade was in het jaar 2018 razend populair. Maar ook in 2019 en mogelijk zelf ook in 2020 is het een kapsel wat erg populair is en zal blijven. Het is in principe gewoon lang haar aan de bovenkant tot aan de bovenkant van de kruin. Daarna komt de tondeuse en die haalt vervolgens het haar van de zijkanten en achterkanten weg op standje 1.

Undercut

De undercut lijkt sterk op de crop fade, maar dan is deze alleen wel iets minder strak. De undercut is ook een kapsel waarbij er veel haar wordt weggehaald met de tondeuse bij de achterkant en de zijkanten. Alleen wordt deze wel iets meer gefaseerd gedaan. Je hebt dus een rustige overgang van standje 1 of 2 naar de rest van je kapsel

Gerelateerde berichten

Duik in de wereld van essentiële oliën

Hey daar! Als je net zo dol bent op huidverzorging als ik, dan weet je dat essentiële oliën niet meer weg te denken zijn uit onze routines. Deze...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden