Beauty glitter

De nieuwste make-up trends voor deze zomer

De nieuwste make-up trends voor deze zomer

Geplaatst op

De zomer is bij uitstek hét seizoen om te experimenteren en plezier te hebben met je make-up. Iedere zomer zijn er nieuwe trends die voornamelijk voortkomen uit de gedragen make-up tijdens modeshows over de gehele wereld. Niet alleen is jouw make-up de beste accessoire voor je lente-outfits, maar ook heeft de keuze voor bepaalde tinten en technieken effect op de gehele gezichtsuitdrukking. Ben je toe aan iets nieuws of kun je wel wat inspiratie gebruiken om de komende zomer te pronken met de nieuwste trends op het gebied van make-up? Lees dan deze blog en kom erachter wat 2020 voor jou te bieden heeft.

Witte eyeliner

2020 is voor velen een rottig jaar gezien alle maatregelen die het coronavirus met zich meebrengt. Je spendeert een aanzienlijk groter deel van je dagen door in huis, waardoor je vaak veel tijd over hebt. Deze tijd kun je ook nuttig gebruiken door bijvoorbeeld een beetje te experimenteren met make-up. Topmodellen als Gigi Hadid experimenteren deze tijd met een grafische veeg tussen je wenkbrauw en het ooglid. Elke tint eyeliner werkt, maar wit is een makkelijke manier om in deze trend te leunen. Het is niet alleen een seizoensgebonden kleur, maar het is ook niet zo helder dat het dragen ervan je uit je comfortzone zal halen.

Verschillende kleuren oogmake-up

Neem een paar verschillende kleuren oogschaduw en breng ze in penseelstreken aan rond je bovenste en onderste oogleden om een aureoolvorm te creëren. Vaak worden er hiervoor verschillende zachte tinten gebruikt, zoals crèmekleurige tinten. Daarnaast is het steeds meer de trend om gebruik te maken van fellere kleuren, waardoor je oogleden letterlijk een kunstwerk worden.

Permanente make-up

Steeds meer vrouwen maken gebruik van permanente make-up. De populairste vorm hiervan is permanente make-up wenkbrauwen, waarbij je nooit meer hoeft om te kijken naar de make-up op je wenkbrauwen. Met name vrouwen met lichtere wenkbrauwen hebben veel profijt van deze permanente make-up.

Gerelateerde berichten

Over ons

Op deze site nemen we tal van beautytips met je door. Lees snel verder en creëer een geweldige look met make-up en kleding.

Contactgegevens

Via info @ beautyglitter.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden