Beauty glitter

Dans je mooi en aantrekkelijk met een workshop paaldansen

Dans je mooi en aantrekkelijk met een workshop paaldansen

Geplaatst op

Paaldansen is in de jaren tachtig ontstaan in Canada. Daarna is het overgewaaid naar Amerika waar het een status verwierf als een zeer ondeugende dans waarmee vrouwen in speciale stripclubs veel geld konden verdienen. Dit laatste is nog steeds zo. We hebben het hierover wortels van het moderne paaldansen. Toch kwam het paaldansen al eerder voor, namelijk in China en India, daar was het een soort acrobatische, danstraditie. Tegenwoordig is het paaldansen meer een sport geworden, zelfs dingt het naar een erkenning als olympische sport. Lees meer over paaldansen!

Paaldansen zoals we het kennen

Alleen al in Atlanta, zijn er zo rond de 30 stripclubs. Hoewel de laatste tien jaar het wel iets minder geworden is met deze clubs; zo’n vijftien moesten er sluiten wegens teruglopende inkomsten. Dit komt volgens onderzoek omdat veel millennials niet de financiële middelen hebben om te feesten in deze clubs. Toch is de paaldans nog steeds erg populair en is het daarom mogelijk om een workshop paaldansen te volgen. Of de paaldansclub, ook wel vaak stripclub genoemd, helemaal zal verdwijnen, dat moeten we afwachten. Het accent ligt bij het paaldansen steeds meer op het sportelement. Hoewel we in de verschillende cursussen toch ook nog steeds het sexy-element naar voren zien komen. Dit maakt het ook voor veel mensen aantrekkelijk om aan deze cursus mee te doen, naast de overige voordelen. 

Workout 

Voor veel vrouwen is het een leuke bezigheid om te paaldansen. Daarnaast is het een uitstekende workout, veel spiergroepen worden er getraind. Op deze manier lukt het mensen om snel fitter te worden, wat weer voor een goed gevoel zorgt. Om dit te bereiken is het slim om een instructeur in de arm te nemen. Het is heel goed mogelijk om met een groep vriendinnen dit te doen, bijvoorbeeld als onderdeel van een vrijgezellen- of vriendinnenavond. Zo doe je een sportieve activiteit die ook nog eens voor heel veel plezier en hilariteit zorgt. Meer weten hierover? Neem dan contact op met www.release-academy.nl. Daar kun je heel veel plezier aan paaldansen beleven samen! 

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden