Beauty glitter

Belangrijke dingen die je moet weten voor je facelift

Belangrijke dingen die je moet weten voor je facelift

Geplaatst op

Een facelift klinkt als een spannende ingreep. Zeker niet zonder reden, want het is inderdaad een ingrijpende operatie, maar wel een die je 10 tot 12 jaar jonger laat lijken. En natuurlijk is de fantasie over hoe erg het wel niet kan zijn, een stuk erger dan de werkelijkheid, want met goede verzorging zal je sneller herstellen van een facelift. In deze blog hebben we een aantal tips van ervaringsdeskundigen verzameld die je een goed beeld geven van de facelift en wat je zelf kunt doen om tot goede resultaten te komen.

Kies de juiste chirurg

De technieken voor een facelift zijn de afgelopen tien jaar verbeterd en dit zorgt ook echt voor beter resultaten. Voor een goed resultaat is het cruciaal welke chirurg je kiest voor je facelift. Lees daarom recensies of spreek met oud patiënten, zo kun je er achter komen wat de staat van dienst van een specifieke kliniek of chirurg is. Je wilt natuurlijk het beste resultaat en er vooral geen onnatuurlijke resultaten.

Stel de juiste doelen

Een tip die we vaak van mensen horen die een facelift hebben laten doen, is dat ze veel gehad hebben aan de gesprekken met de specialist die vooraf gingen aan de ingreep. In deze gesprekken konden ze de verwachtingen die ze aanvankelijk hadden toetsen aan wat realistisch was. Op deze manier kwamen ze niet voor teleurstellingen te staan. Maar niet altijd waren de verwachtingen te hoog. Verwachtingen werden vaak ook overtroffen. Je kunt nooit 100% vaststellen wat het eindresultaat is, maar bij benadering kunnen we een heel eind komen. Stel de juiste doelen, houd ze realistisch en wees blij met de uitzonderlijke resultaten die bereikt kunnen worden met een facelift.

De beste leeftijd voor facelift

Mensen denken vaak dat je heel oud moet zijn voor een facelift. Maar veel ervaringsdeskundigen vertellen ons, dat ze in hun veertiger jaren een facelift hebben laten doen en er heel blijf mee zijn. Natuurlijk hangt het helemaal van je eigen wensen af. Het is ook wel verleidelijk om er 10 a 15 jaar jonger uit te zien, niet waar?

Is de facelift een permanente oplossing?

Er bestaat geen permanent oplossing, een facelift is dat ook niet. Je zult zelf een levensstijl moeten aannemen waarbij je jezelf goed verzorgt, bijvoorbeeld door goede voeding of lichaamsbeweging. Zo houd je je zelf en je looks goed. Daarnaast is het aan te raden, als je rimpels wilt kwijtraken, om fillers of botox te nemen, omdat een facelift tegenwoordig vooral in de diepere lagen van het gezicht wordt gedaan en rimpels vooral in de bovenlaag van de huid zitten.

Wat is schoonheid?

Je bent wie je bent. En dat is perfect. Is het nodig om een facelift te nemen om mooi te zijn? Kun je mooi zijn met rimpels en een ouder gezicht? Wat is schoonheid? Is een facelift echt nodig? Dat zijn vragen die je aan jezelf zou kunnen stellen. En als je voor jezelf er helemaal uit bent, dan is het tijd om actie te ondernemen. Sta je er helemaal achter? Ga er dan voor.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden