Beauty glitter

Geplaatst op

3 tips voor een stralende lach

Het mooiste wat je kan dragen is je lach, dus in dit blog geven we je 3 tips voor een stralende lach. Trendy kleding, mooie make-up en schitterende sieraden zorgen ervoor dat je er prachtig uitziet, maar een stralende lach is iets wat iedereen mooi maakt. Hieronder geven we je 3 tips om je mond gezond te houden zodat je elke dag lachend door het leven gaat.

Poets je tanden

Het klinkt misschien heel logisch, maar het poetsen van je tanden is écht de belangrijkste manier om je gebit gezond te houden. We adviseren je om twee keer per dag je tanden voor minimaal twee minuten te poetsen. Dit helpt niet alleen om je tanden witter te maken, maar ook om gaatjes, tandplak en tandsteen te voorkomen. 

Verzorg je tandvlees

Ook niet onbelangrijk voor een gezonde mond is het verzorgen van je tandvlees. Dit doe je eenvoudig om tijdens het tandenpoetsen zachtjes je tandvlees te masseren met je tandenborstel. De nadruk ligt hierbij op zachtjes! Ook draagt het gebruiken van een tandpasta speciaal voor gezond tandvlees bij aan de algehele gezondheid van je mond.

Kom op controle

De allerbeste manier om je lach stralend te houden is door twee keer per jaar op controle bij de tandarts te komen. Tijdens de periodieke controle checkt de tandarts je tanden, kiezen en tandvlees op de hygiëne, gezondheid en eventuele problemen. Wil je weten hoe je een nóg stralendere lach krijgt? Ga eens in gesprek met je tandarts en vraag om tips. Op zoek naar een goede tandartspraktijk in Amsterdam Zuid? Check Tandartspraktijk T. Broekman-Teggelaar in de Rivierenbuurt.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden