Beauty glitter

6 tips voor een witter gebit

6 tips voor een witter gebit

Geplaatst op

Veel mensen zijn niet tevreden met de kleur van hun gebit. Tanden verkleuren nou eenmaal door bijvoorbeeld de consumptie van koffie, thee, zure drankjes, rode wijn en snoep. We adviseren je deze voedingsmiddelen niet teveel te consumeren. Ook zijn er een aantal andere manieren om witte tanden te krijgen of te behouden. In deze blog geven we je hiervoor een aantal tips.

Poets je tanden

Deze eerste tip is een logische. Toch vergeten heel veel mensen het om dagelijks twee keer tanden te poetsen. Je tanden ogen door tanden poetsen niet alleen schoner, maar ook witter. Bij het poetsen van je tanden adviseren we om een elektrische tandenborstel te gebruiken. Met een elektrische borstel kom je nog beter bij de lastig bereikbare plekken in je gebit.

Consumeer kaas en melk

Drink veel melk en eet veel kaas. Waarom? In kaas en melk zit calcium en dit helpt mee bij het reinigen van je gebit. Ben je niet echt gek op kaas en melk? Groene bladgroenten bevatten ook calcium en zijn dus ook aan te raden voor wittere tanden.

Zoen met je partner

Zoenen met je partner is niet alleen goed voor je relatie, maar ook nog eens effectief voor witte tanden. Met zoenen wordt de speekselproductie verhoogd en speeksel helpt weer bij het verwijderen van bacteriën van je tanden. Een mooi excuus dus om er iedere week een paar goede zoensessies uit te gooien met je partner.

Bezoek de mondhygiënist

Een mondhygiënist helpt je met wittere tanden. Dit komt doordat deze specialist je van alles kan adviseren voor witte tanden. Ook reinigt de mondhygiënist je gebit, zodat je tanden ook witter worden dan eerst.

Tanden bleken

Je kunt natuurlijk ook altijd je tanden laten bleken. De opties hierbij zijn thuis tanden bleken of bij de tandartspraktijk. Maak eenvoudig een afspraak bij de tandarts en vraag naar de mogelijkheden om je tanden te laten bleken. De behandeling is pijnloos en veilig!

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden