Beauty glitter

3 tips om rekening te houden bij het combineren van oorbellen

3 tips om rekening te houden bij het combineren van oorbellen

Geplaatst op

Veel mensen hebben tegenwoordig meerdere gaatjes in hun oren. Wat helemaal hot en happening is, toch kan het combineren van oorbellen af en toe een opgaven zijn en draag je als snel jarenlang dezelfde ‘ear party.’ Er zijn genoeg leuke sieradenwinkeltjes waar ze hele toffe sieraden verkopen in meerdere materialen, kleuren en motieven. Voor inspiratie kun je naast deze blog gebruik maken van vele social kanalen, zoals Instagram of Pinterest. Ik weet zeker dat je bij het hebben van genoeg inspiratie je oorbellen dagelijks wilt wisselen. 

Speel met kleuren

Je kiest vaak snel een goud of zilver oorbelletje. En houdt je vervolgens netjes aan het ‘alleen maar goud’ of het ‘alleen maar zilver’ thema. Toch kan het mixen van zilver en goud prima als je meerdere gaatjes in je oren hebt. Naast het mixen van de ‘basis’ van je oorbellen kun je ook spelen met de andere kleuren in het sieraad, ga bijvoorbeeld eens voor rode, groene, blauwe of roze oorbellen

Balans is de key

Bij het combineren van oorbellen draait het allemaal om balans. We raden zeker niet aan om in elk gaatje een ringetje te doen, maar houdt dit bij 1 of 2 gaatjes. De andere vul je vervolgens op met een knopje. Ook balans tussen beide oren is belangrijk. Het staat leuk als je in beide oren voor een andere look gaat, die elkaar complimenteren. Houdt 1 oor wat simpeler dan het andere oor. Anders wordt het weer te veel van het goede.

Houdt de rest van je sieraden game simpel

Als je een opvallende earparty hebt met verschillende kleuren en vormen. Zorg er dan voor dat je de rest van je look en outfit simpel houdt, door niet ook 100 armbandjes en kettingen te dragen. Dat ziet er namelijk al snel rommelig uit. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Op deze site nemen we tal van beautytips met je door. Lees snel verder en creëer een geweldige look met make-up en kleding.

Contactgegevens

Via info @ beautyglitter.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden